Stagiair Software Ontwikkelaar

Periode: September 2021 – februari 2022

Plaats: Wageningen

Functie: Software developer (stage)

Opleidingsniveau: MBO niveau 4 of hoger

Intro

We werken in een klein team maar zijn wel hard aan het groeien. De kans om later door te groeien naar een echte baan wordt zeker niet uitgesloten! Wij houden van directheid en zeggen wat ons op het hart ligt. Soms komt dit misschien wat hard over maar we weten daardoor wel precies van elkaar wat we aan elkaar hebben. En ach, als we daarna weer gezellig aan de lunchruimte over het weer zitten te kletsen zal het allemaal wel meevallen toch?!

Oja, de lunch laten we door Donna verzorgen, je kunt je broodtrommel gerust thuis laten!

Functieomschrijving

Wij hebben een software oplossing ontwikkeld voor de recruitment branch. Onze oplossing creëert door chatbot technologie en machine learning persoonlijkheidsprofielen van kandidaten die solliciteren. Geen ouderwetse vragenlijst maar een ‘echt’ gesprek met onze chatbot zorgt ervoor dat de kandidaat een leuke, vernieuwende manier van solliciteren ervaart. De recruiter krijgt door onze oplossing inzicht in de human skills, hard skills en het gedrag van een kandidaat en kan daarbij meteen de match maken met waar het bedrijf naar op zoek is.

Wil jij de next step zetten in PHP (Laravel), MySQL, Machine Learning en chatbot technologie? Dan moet je zeker bij DonnaKnows stage komen lopen!

Je werkzaamheden bestaan uit:

  • Plannen van werkzaamheden en bewaken van de voortgang
  • Ontwerpen van software
  • Realiseert (onderdelen van) software
  • Test software
  • Doet verbetervoorstellen aan de software
  • Voert overleg met teamleden
  • Presenteert het opgeleverde werk
  • Reflecteert op het werk

Wat breng jij mee?

Natuurlijk kom je bij ons om te leren. Toch is basiskennis van het Laravel framework (PHP) of vergelijkbare PHP frameworks een pré om echt iets uit je stage te halen. Daarnaast ben je leergierig en zoek je naar oplossingen die zowel commercieel als functioneel/technisch interessant zijn. Uiteraard zorgen wij voor goede begeleiding maar we vinden het ook belangrijk dat je in staat bent zelfstandig te kunnen werken.

Ben je ook nog bekend met WordPress plugin ontwikkeling? Dan is dat helemaal een pré!

Lijkt het je leuk jouw stage bij DonnaKnows te lopen? Klik dan op de knop hieronder om direct te solliciteren! Je gaat dan met Donna in gesprek en zij brengt ons op de hoogte als jouw sollicitatie binnen is!