We love to give

Wat? Geven jullie dit zomaar weg? Dat doen wij zeker! Naast dat DonnaKnows natuurlijk een (super tof) bedrijf is waar je mee kunt samenwerken, hebben we ook een hogere missie:

“Wij willen de vaardigheid van zelfbestuur in elke hoek van de samenleving brengen door het sociocratisch gedachtegoed zo veel mogelijk te verspreiden via diverse mediakanalen en (persoonlijke) overdracht.” 

Deze pagina is daar, net als onze social media kanalen, een manier van hoe we dat doen. Download op deze pagina posters die je kunnen helpen een vergadering te faciliteren, e-boeken om je kennis uit te breiden of onze "Doe Het Zelf Kit" met handige templates om mee aan de slag te gaan. Helemaal gratis, zelfs je e-mailadres hoef je er niet voor achter te laten!

Ga aan de slag!

Vergader posters

Vergaderen binnen sociocratie doen we in een vast format. Deze posters helpen je door de verschillende stappen heen. Download, print uit en hang op in je vergaderruimte!

E-boek vergaderen

Een vergadering binnen sociocratie, hoe doe je dat? Wat als je ergens tegenaan loopt? Dit handige e-boek helpt je hiermee op weg.

Doe Het Zelf Kit (DHZ-kit)

Templates voor vergaderingen, notulen, vastleggen van afspraken, .. te veel om op te noemen in deze handige DHZ-kit!

5BCanvas

Ontdek de doelstellingen van jouw organisatie of team met dit 5BCanvas. Download, print en gebruik als leidraad voor je eigen doelstellingen-workshop!

VisieCanvas

Met de missie op de helder is het tijd om de visie vast te leggen. Ons VisieCanvas helpt je jouw visie-workshop vorm te geven en duidelijk te krijgen hoe jullie visie eruit ziet.

StrategieCanvas

Met de missie en de visie paraat moet je aan de slag met de strategie. Het StrategieCanvas helpt je de bedreigingen en kansen te ontdekken in je eigen workshop.