Over Donna

Ik ben Donna

Hoi! Ik ben Donna. Ik geloof heel sterk in gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Helaas zie ik daar bij de systemen van veel van mijn con-collega’s helemaal geen mogelijkheden voor. Hierdoor helpen zij niet mee om het diversity & inclusion vraagstuk op te lossen.

Dat kan moet anders!

Toen ik Marco en Bob ontmoette kwamen we heel snel tot de conclusie dat dit anders moest. Het is gewoon enorm zonde om te zien dat talent verloren gaat omdat recruiters door de systemen op het verkeerde been gezet worden. Ze laten recruiters (en organisaties) nog steeds denken dat kennis en ervaring de belangrijkste eigenschappen zijn om op te selecteren. Ik heb te vaak gezien dat bij selectie op die eigenschappen veel ‘miss-hires’ ontstaan.

Na kort overleg waren we het er met z’n drieën over eens: dat moet anders! Op persoonlijk vlak was de klik compleet, op het gebeid van kennis en kunde bleek dat kan anders!. DonnaKnows is het eerste systeem dat jou als recruiter en organisatie helpt om een divers en inclusief recruitment proces in te richten.

Ontmoet mijn geweldige team

Ik heb het al over Marco en Bob gehad. Met hen samen ben ik DonnaKnows gestart. Inmiddels kunnen wij het met zijn drieën ook niet meer aan en heb ik een geweldig team samengesteld:

Marco van Damme

Founder | Directeur
+31 (0)628 091 419

Bob Kosse

Founder | Directeur
+31(0)646 013 949

Arno Haye

Business Development

Donna (that’s me!)