Probeer het zelf!

Wil je bij mij werken?

Helaas, dit is geen echte vacature. Maar ik wil je heel graag laten zien hoe mijn sollicitatie chatbot werkt. Solliciteer op deze ‘vacature’ en je ontdekt hoe mijn chatbot werkt. Uiteraard stuur ik je mijn match rapport zodat je kunt zien hoe dat eruit ziet!

Als CAO (Chief Awesomeness Officer) ben je verantwoordelijk voor het hoge awesomeness niveau van DonnaKnows

Ben jij klaar voor de grote stap in je awesome carrière? Solliciteer op deze fictieve baan bij DonnaKnows en zet de volgende grote stap in je carrière!

Donna gelooft…

Bij DonnaKnows geloven we dat iedereen het verdient om geweldig te zijn. Elke dag doen we ons best om de beste te zijn die we kunnen om de doelen te bereiken waar we allemaal van dromen.

Jouw werk

Als CAO van DonnaKnows ben je verantwoordelijk voor het vinden van awesomeness in iedereen. Natuurlijk krijg je alle tools die je nodig hebt om geweldig te zijn en om awesomeness in anderen te vinden.

Wat Donna biedt

Je mag je eigen functie definiëren, zolang het maar geweldig is. Uiteraard bieden wij je de volgende tools en diensten aan:

  • Bepaal je eigen uren
  • Werk zo veel of zo weinig je wilt
  • Lunchen waar en wanneer je maar wilt
  • Blijf met je eigen auto (of fiets) rijden
  • Werk vanuit huis of ergens anders over de hele wereld
  • Bepaal je eigen salaris

Disclaimer

Zoals eerder gezegd hoop ik anders dat je bij het lezen van deze vacaturetekst hebt opgemerkt dat dit een fictieve vacature is. Door op deze functie te solliciteren, sturen we je ons matchrapport met je eigen persoonlijkheid op basis van het chat gesprek dat je tijdens de sollicitatie voert. Als je de vragen eerlijk beantwoordt, kunnen we een nauwkeurige persoonlijkheidsanalyse maken (niet alles is fictief).

Apply for this job!

Kleine opmerking: hoewel deze vacature fictief is, is het persoonlijkheidsprofiel dat we creëren op basis van het chatgesprek echt. Vergeet niet (zo) eerlijk (mogelijk) te antwoorden!