Marco is met meer dan 25 jaar werkervaring in verschillende disciplines gegroeid en succesvol geworden. Dit maakt hem een echte allrounder met expertise in grote complexe projectadministraties en een overall business Focus.

Hij is een een teamplayer en een peacemaker, iemand met een enorme drive. Een goed luisterend en kritisch oor met als motto afspraak is afspraak! Hij is zeer enthousiast, proactief en energiek ingesteld.

Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en hij neemt je graag mee in zijn gedachten. Buiten de gebaande paden denken en de mensen om hem heen meenemen en stimuleren om samen tot oplossingen en beslissingen te komen.

Marco’s achtergrond ligt in corporate finance. In grote complexe structuren van eilandjes en afdelingen wist hij altijd “bruggen” te bouwen. Maar dat kan anders, dat moet anders!

Bruggen bouwen is echt iets van begin deze eeuw. Want met alleen een bruggetje red je het tegenwoordig niet meer. Een hedendaags bedrijf kan veel sneller tot oplossingen en beslissingen komen als de mindset veranderd. Niet een brug van afdeling naar afdeling, maar een wendbare bedrijfsstructuur waarin, op basis van openheid en gelijkwaardigheid, consent wordt nagestreefd. Met dit gedachtegoed en Marco’s drive om bedrijven meer transparant en open te maken is DonnaKnows geboren.

Waar mogen we jou mee helpen?

Laat hieronder weten waar we jou mee kunnen helpen en voor je het weet heb je ons aan de telefoon!

© 2022 - DonnaKnows B.V., Binnenhaven 1, 6709PD, Wageningen